Giraf kinderboeken op de camping

Geplaatst door:

 

Giraf kinderboeken op de camping

 

Deze prachtige kinderboeken liggen bij ons op de receptie, zij zijn getekend door Mark Sekrève die hier zelfs momenteel bij ons kampeert met zijn vijf kinderen, hij heeft voor ons ons logo verzonnen prachtige bordjes bij het sanitaire ontworpen en o,a ook de plattegrond getekend. Samen met zijn vrouw Marie-Louise tekenen en schrijven zij hele leuke orginele  kinderboeken, belevenissen van o.a Giraf …  deze kunt u bij ons bij de receptie aanschaffen kom ze gerust eens inkijken. Ook de nieuwe stickers op de vuilnisbakken heeft Mark ontworpen. Voor de kinderen ligt er een kleurplaat klaar.

Bonjour Campeurs, Vandaag 5 Augustus

 Van verre werden gisteren de pannenkoeken aangedragen, jullie hebben zo te zien heerlijk van genoten, die pannenkoeken die over zijn worden vast vandag nog lekker opgegeten. Het word vandaag een way koelere dag dan gisteren de verwachting is qua temperatuur 25 graden wat als het zonnetje doorbreek zal voelen als 27 graden,we zou het hier en daar wat vochtig kunnen worden, dan maar b.v naar het bierfeest word ten minste alles nat, of tijd voor dat ene boek.

5 augustus is de 217de dag van het jaar, 1967 – Het Pink Floyd album The Piper at the Gates of Dawn komt uit in het Verenigd Koninkrijk. 1990 – In Namen wint Eric Geboers (28) de Grote Prijs van België motocross in de categorie 500cc. Hij wordt zo voor de vijfde keer in zijn carrière wereldkampioen. 2005 – Ajax wint de Johan Cruijff Schaal 2005 door PSV met 1-2 te verslaan. 2012 – PSV wint de Johan Cruijff Schaal 2012 door Ajax met 4-2 te verslaan in Amsterdam. 1969 – De Mariner 7 ruimtesonde bereikt de planeet Mars. Geboren 1919 – Mary Servaes, Nederlands zangeres zangeres zonder naam (overleden 1998) Nederland 1947 – Hoogste etmaalsom van de neerslag 37,4 mm, gaan we vandaag gelukkig niet halen.

0
  Gerelateerde Berichten
  • No related posts found.