Table d’Hôte in Bourgogne

Tijdens de vakantie kan het best zijn dat u een keer geen zin heeft om zelf te koken. Maar het diner is en blijft wel nog altijd een moment van gezelligheid en wij willen dit graag met u delen. U bent dan ook dinsdag, woensdag en donderdag van harte welkom om aan te schuiven en mee te genieten van een heerlijk 3 gangendiner inclusief een welkomst drankje, elk drankje daarna is op eigen rekening.

Wij koken met zoveel mogelijk verse producten, veelal uit eigen moestuin, indien voorradig. Vanzelfsprekend houden we rekening met kleinere porties voor kinderen, vegetarische of andere dieetwensen.

De kosten bedragen €17,50 per persoon. Kinderen tot 3 jaar schuiven gratis aan en voor kinderen tot en met 7 jaar vragen wij €10,00 per kind.

Deelname gaat per reservering. Indien u op de dag van aankomst mee wilt eten, dan kunt u dit bij uw reservering voor de camping aangeven of ons tot uiterlijk de ochtend voor aankomst bellen of mailen. Wij zullen dan zorgen dat er voor u een plaats aan tafel is. ( op de andere avonden behalve maandag zou u een frans frietje kunnen bestellen )