Camping Frankrijk voorseizoen

Bent u op zoek naar een rustige en mooi gelegen camping in Frankrijk in het voorseizoen met uitzicht op een natuurmeer in een oase van rust, dan is onze camping Vue du Lac een echte aanrader. Dit jaar (2023) zijn wij geopend vanaf 15 Mei tot en met 15 Oktober. Van 15 Mei tot en met 30 Juni kunt u hier zelfs kamperen voor een aantrekkelijker all in tarief inclusief gratis WiFi en warm water. Onze natuurcamping Vuedulac is gelegen net onder het natuurpark de Morvan in het zuiden van het Franse Bourgogne. Ook in het naseizoen zijn wij geopend met aantrekkelijke prijzen, zie verder op onze pagina natuurcamping in Frankrijk voor het naseizoen, a bientôt.

Hier een voorbeeld van onze prijzen tijdens het voorseizoen voor 2023 uitgaande van 2 personen:

 

Voorjaar en najaars aanbieding (27 maart t/m 30 april + (1 september t/m 8 november inclusief belastingen *Prijs
staanplaats zonder elektra, 2 personen€ 14,70
staanplaats met elektra, 2 personen€ 17,15
extra persoon€ 2,20
huisdier€ 2,00
extra aanbieding reserveert u betaald u vooraf (30 dagen voor aankomst) 10 % korting op de totaalprijs

 

Midseizoensprijzen ( 01-Mei t/m 30-Juni) + ( 01 september t/m 30 september inclusief belastingen *Prijs
staanplaats zonder elektra, 2 personen€ 20,35
staanplaats met elektra, 2 personen€ 24,10
Extra persoon€ 3,50
Huisdier€ 2,75
extra aanbieding reserveert u betaald u vooraf (30 dagen voor aankomst)10 % korting op de totaalprijs

Tijdens uw verblijf op onze camping is het gebruik van douche, warm water en wifi gratis.

Bij boeking en betaling een maand voor uw aankomst bieden wij u een korting van 10% Boek nu! 

 

Bijzondere camping Frankrijk voorseizoen

De ligging van onze camping is uniek en idyllisch te noemen, rondom liggen er weilanden en bossen en het meer L’ Etang Donjon waar de camping aan is gelegen straalt een serene rust uit. Vanuit Parijs is het ongeveer drie uur rijden en tijdens de laatse kilometers zult u al gauw merken dat de natuur hier nog zuiver is en niet is aangetast door industrieen of de vele snelwegen. Het voorjaar zorgt ook hier voor maagdelijke blaadjes aan de bomen met hun felgroene kleuren, de vele bloesems in de bomen en de weerspiegeling in het water van het meer geeft dit alles een waar paradijselijk gevoel waardoor u geheel wegdroomt en de rust ervaart waarvoor u bent gekomen met temperaturen boven gemiddeld. Voor de vogelaars onder u is het hier een genot, zeker zo in het voorjaar zijn er vele bijzondere vogels hier op en rond de camping te spotten, zo is onze natuurcamping VueduLac een bijzondere camping hier in Frankrijk in het voorseizoen de plek om heerlijk te genieten van wat de natuur ons biedt.

Camping Frankrijk voorseizoen aan een natuurmeer

Het meer waar onze Camping Vuedulac aan is gelegen bestaat al sinds ongeveer de jaren 1000 a 1100, de middeleeuwen dus, en werd met de hand gegraven door waarschijnlijk de Benedictijnse monniken. Het doel was om de omgeving goed nat te houden voor de anders onstane onvruchtbare grond en diende ook om de mourassen te reinigen. Het meer heeft een grote van 28 hectare en dus zal ook in eerste instantie de opbrengst van hout erg hoog zijn geweest. Een andere reden is natuurlijk de visvangst zodat er naast de jacht ook vis op het menu stond. In de directe omgeving zijn tallose van dit soort (vis) meren en voor de vissers onder u een waar paradijs, u heeft wel een visvergunning nodig. In het meer zelf is het helaas verboden te vissen door de eigenaren. Het meer zorgt bovendien voor een aangename verfrissing, zo is onze camping in Frankrijk in het voorseizoen gelegen aan een natuurmeer een aangenaam vertoeven voor een ieder die van rust ruimte en natuur houd.

Idyllische camping in Frankrijk voor het voorseizoen

Juist in het voorseizoen is onze idyllische camping in Frankrijk een prachtige plek om te komen kamperen, zeker in het voorjaar kunt u zelf een plekje uitzoeken als u aan komt of samen met ons het geschikste plekje vinden. Er zijn plekken met veel of weinig schaduw, enkele ietwat afgelegen meer privé plekken, zonnige plaatsen of half schaduw,direct aan het water of wat dichter bij het sanitaire gebouw, allen te voorzien van electra, bekijk eens onze bijzonder orginele plattegrond, dan komt u er wel uit. Vooraf reserveren geeft natuurlijk de meeste mogelijkheid voor net dat ene plekje wat u zou wensen. Heeft u vragen stel gerust u vraag via ons contact formulier.

Cultuur en actief in Zuid Bourgogne

U kunt in volle tuige genieten van de oude France cultuur hier in het zuiden van Bourgogne met oude binnenstadjes zoals het dichtbij gelegen Bourbon-Lancy of de steden als Autun ( waar Julius Caesar nog heeft geheerst) en Moulins (Allier) met twee Cathédralen met elk twee prachtige torens of de oude Keltische stad Bibracte op de Mont-Beuvray. En niet te vergeten de vele brocantes/vide-greniers hier in Nièvre. Ook de vele fietsroutes zoals bijvoorbeeld de voie verte en wandelroutes zullen u een heerlijk gevoel van vrijheid en rust geven in een omgeving waarin het tourisme nog op een laag pitje staat, maar waar u de culuur wel kunt opsnuiven.Onder het kopje activiteiten kunt u even de tijd nemen om van tevoren al wat uitstapjes te bekijken. Bent u een maal hier dan willen wij u in geuren en kleuren alles vertellen over deze mooie ongerepte natuur waar wij nu al sinds 2002 met ons gezin van genieten, of informeer u achter de receptie welke uitstapjes u allemaal kunt ondernemen.

Vakantie in het voorseizoen in Frankrijk op de camping

Wilt u op vakantie op een camping in Frankrijk in het voorseizoen kom gerust deze kant op, geniet van onze mooi gelegen camping Vuedulac wat overigens zicht op het meer betekend en laat u verrassen door de prachtige ongerepte schone natuur en de vele mogelijkheden die deze regio u kunt bieden. Reserveer een plekje op onze camping !