Camping Frankrijk naseizoen

Zoekt u een leuke, mooie en goedkope camping in Frankrijk voor het naseizoen ( najaar) dan is de camping Vue du Lac (zicht op het meer) de ideale plek voor u.
Wij zijn open in het naseizoen van 2021 tot en met 8 november. Onze prijzen zijn inclusief warm water, gratis douchen, gratis wifi, incl. 2 personen.

Hier een voorbeeld van onze naseizoens prijzen voor 2021 uitgaande van twee personen :

Voorjaar en najaars aanbieding (27 maart t/m 30 april + (1 september t/m 8 november inclusief belastingen *Prijs
staanplaats zonder elektra, 2 personen€ 14,70
staanplaats met elektra, 2 personen€ 17,15
extra persoon€ 2,20
huisdier€ 2,00
extra aanbieding reserveert u betaald u vooraf (30 dagen voor aankomst) 10 % korting op de totaalprijs
Midseizoensprijzen ( 01-Mei t/m 30-Juni) + ( 01 september t/m 30 september inclusief belastingen *Prijs
staanplaats zonder elektra, 2 personen€ 20,35
staanplaats met elektra, 2 personen€ 24,10
Extra persoon€ 3,50
Huisdier€ 2,75
extra aanbieding reserveert u betaald u vooraf (30 dagen voor aankomst)10 % korting op de totaalprijs

U krijgt nog eens 10% korting op deze tarieven als u reserveerd en een week voor uw aankomst betaald. Reserveer nu een plekje!

Leuke camping Frankrijk naseizoen

De camping is gelegen met een prachtig uitzicht op een natuur meer, midden in de bossen ten zuiden van de Morvan in het zuiden van Bourgogne.
Het weer in deze regio is vaak tot laat in het jaar zonnig en vele graden hoger dan Nederland en zelfs enkele graden hoger dan in de rest van de regio. Dit komt omdat de camping gelegen is aan een meer van 28 hectaren. De 32 meertjes rond Montamber en de rivier de Loire. Hierdoor heerst er een micro klimaatje met hogere temperaturen. Het mooie warme weer maakt onze camping vuedulac een leuke camping in Frankrijk voor het naseizoen.

Camping Frankrijk naseizoen in natuur

Hoe ziet de natuur er in deze omgeving uit? Sommige gasten vinden het lijken op de natuur van noord Amerika. Het is een typisch gebied gelijk qua zicht zoals in noord britanie waarbij de heggetjes een spel spelen bij het afscheiden van de landerijen. Deze natuurlijke afscheiding is van dichtbij te bewonderen tijdens fietstochten en wandelingen in de omgeving. De natuur is ongerept omdat deze niet is beinvloed door industrie die ver te zoeken is. Door de afwezigheid van industrie en grote wegen is hier de zuiverste lucht van Frankrijk. Dit is onder andere te zien door de weelde aan mosgroei op de eeuwen oude bomen. Voor natuur liefhebbers is dit een zeer geschikte camping voor het naseizioen in Frankrijk in de natuur.

Natuur camping in Frankrijk voor het naseizoen

Genieten kan op vele manieren, wandelen; fietsen, zwemmen, vissen of doe een spannende offroad tocht in onze 4×4 Landrover defender. Op verzoek nemen wij u mee naar de leukste plekjes in de ruige natuur of bezoeken wij een bergtop om te genieten van een prachtige zonsondergang onder het genot van een heerlijk bourgondische wijn, welke u ook op onze camping kunt kopen.  Het naseizoen van onze natuur camping in Frankrijk loopt van September tot 15 Oktober. Het weer is meestal nog prima op de camping in september en oktober.

Lekker genieten van de natuur aan een rustig meer

Wij hebben een aantal leuke kampeer plekjes naast het meer. U kunt kiezen tussen beschutte plekjes tussen de bomen, half beschut, zonnige plaatsen, allen met een prachtig uitzicht op het meer. Een plekje voor ieder zijn smaak. Overal met de mogelijkheid tot het gebruik van electra van 4 tot 16 ampere, zo kunt u lekker genieten van de natuur aan een rustig meer.

Kamperen in de herfst in Frankrijk

De herfst leent zich prima om hier te genieten van het begin van een prachtig schouwspel van de natuur, de temperaturen zijn nog zeer aangenaam mede door het aanliggende meer wat de warmte nog lekker vasthoud en als een soort thermostaat werkt. U kunt hier heerlijk kamperen in de herfst in Frankrijk waarbij u verrast zult zijn van de zeer ruime kampeerplaatsen en natuur om u heen.

Op vakantie in Frankrijk in het naseizioen

Zoekt u dus een camping in Frankrijk voor het naseizoen aarzel dan niet en kom genieten van deze prachtige omgeving. Reserveer nu een plekje!